Biostimulatori si fertilizanti
Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Fertilizanti N-P-K . Microelemente chelatete pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile FARM GARDEN TURF


GARDEN

1

ONE - unicul nutrient pe care plantele noastre il doresc

Ti-ai dorit dintotdeauna un unic fertilizant cu efect biostimulator pentru florile din casa, legumele si fructele din gradina sau gazonul din curte? Nu ai diplome de horticultor sa te pricepi la astfel de produse dar una din bucuriile vietii - plantele tale, vrei sa fie perfecte.

ONE - unicul nutrient pe care plantele tale il doresc. Nu te ingrijora de nitriti, nitrati si alte bazaconii scrise prin ziare.

ONE este obtinut din extracte vegetale, alge marine prin extractia selectiva a componentelor indispensabile metabolismului unei plante perfecte. Este un produs ideal pentru tine, daca iti doresti o crestere exploziva a frunzelor, florilor si a fructelor atat la plantele de apartament cat si la plantele de gradina.

Nu ai nevoie de cantarul din bucatarie ca sa poti doza cantitatea dorita. Capacelele de 30 cmc ale sticlei cu produs dozeaza exact cantitatea de 30 ml pe care o adaugi in 3 litri de apa. Uzi la radacina si timp de o saptamana vei urmari cu uimire crescanda plantele tale cu flori sau fructe minunate.

Niciodata nu-ti mai ramane neconsumata solutia preparata. O poti aplica pe orice cultura de fructe sau legume, pe plante verzi de apartament sau gradina, chiar si pe gazon.

Lichid, solubil sau granulat

Ai flori sau alte plante pe care le stropesti pe frunze, pe altele vrei sa le uzi la radacina sau te gandesti la gazonul din curte? Nu devine mai complicat? Deloc .....

Ai ONE lichid de 0,5 L sau 1 L cu capacel dozator. Masori, diluezi in apa si uzi la radacina sau stropesti pe frunze.

Ai ONE hidrosolubil de 0,5 Kg sau 1 Kg cu lingurita dozatoare. Dozezi, dizolvi in apa, umpli pompa de stropit si gata.

Ai ONE microgranular la 1 kg sau 4 kg imprastie uniform cele granulele fine pe gazonul tau de si ai grija sa irigi 2-5 minute dupa aceea.

Oricare ar fi varianta aleasa sa nu uiti sa aplici din nou tratamentul la fiecare 2 saptamani.

ONE - nutrientul pe care plantele tale il vor adora atat de mult incat iti vor arata asta prin cresterea exploziva inca din prima saptamana de aplicare.

ONE - va face gradinaritul o placere. Iti va deveni indispensabil datorita posibilitatiilor sale de aplicare atat in perioada de crestere a plantelor si a culturilor tale, cat si in perioada matura a acestora, indiferent de sezonul in care te afli.

Produse


Web Design Bucuresti