Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Sere sticla PW CAPELA

Modelul PW: sera de sticla PW CAPELA

Modelul de sera tip capela cu acoperis plan in doua ape este modelul PW,ideal
pentru culturi sensibile, care au nevoie de un control strict al climei.
Modelul standard are latimea de 12,80 m si distanta intre stal pi de 4 m. Se poate insa fabrica si cu latimea de 9,60 m si 15 m.
Inaltimea pana la cornisa poate fi intre 3 m si 4,5 m, iar inaltimea la coama este de 2,75 m peste inaltimea pana la cornisa. Pentru modelele PW9,60 si PW15 inaltimea la coama este de 2,1 m si 3,4 m peste inaltimea pana la cornisa, respectiv.
Materialul pentru acoperis folosit pentru acest model este sticla, atat marcata cat si transparenta, fixata de structura prin profile de aluminiu cu imbinare izolanta. La fel ca si P8, se poate amenaja o zona de inmagazinare prin acoperirea cu foi de tabla prelacuite.
Ventilatia zenitala pe unul sau doi versanti este cea mai frecvent folosita pentru acest model, desi se poate instala si ventilatia prin ghilotina sau rabatabila pe lateralele si frontalele serei. La fel ca si in cazul modelelor anterioare, aceasta se poate motoriza si automatiza prin montarea unui motoreductor controlat de centrala de control al climei ININSACLIM, cu sondele de masura corespunzatoare.
Toate serele noastre permit executarea de extinderi ulterioare, atat in lateral cat si frontal, prin anexarea de noi structuri, fara a trebui sa se demonteze cele existente.

1


Web Design Bucuresti