Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Sere si solarii ININSA

1

Inca de la inceputurile noastre, in 1983, sub conducerea unor tehnicieni cu peste 30 ani de experienta in sector, ne-am specializat in fabricarea de diverse structuri pentru sere destinate productiei intensive din domeniul horticol, atat ornamental cat si comestibil.

Suntem o echipa agila si cu calificare superioara, oferim clientilor nostri din toata lumea posibilitatea de a-si rentabiliza la maxim culturile.
ININSA, in calitate de marca de referinta din domeniul constructiei de sere, este constienta de faptul ca fiecare client isi are particularitatile sale. De aceea, pentru proiectarea, construirea si instalarea serelor sale foloseste materii prime de cea mai buna calitate si aplica cele mai avansate tehnologii

Respectam normativa UNE 76 - 208 - 92,in vigoare in Spania si NORMATIVA Nr 52 recomandata de Comitetul European pentru Constructii Metalice cu privire la actiunea vantului asupra structurilor. Serele noastre sunt omologate in Franta conform normei franceze NF U 57 - 063. Vanzatorii nostri va ofera consultanta cu privire la cele mai adecvate solutii pentru fiecare caz. Clima si cultura influenteaza in mod semnificativ atat modelul serei, cat si alegerea celui mai adecvat echipament pentru obtinerea rentabilitatii dorite.
Dispunem de o echipa specializata in montarea structurilor si echipamentelor. Angajamentul nostru fata de client nu se finalizeaza odata cu vanzarea produselor noastre, ci in cadrul serviciului de post-vanzare oferim posibilitatea de inlocuire a pieselor originale, precum si reparatii si extinderi rapide si fara probleme.

Produsele ININSA se caracterizeaza prin versatilitatea lor, adaptandu-se la exigentele oricarui tip de cultura, inclusiv a acelora care necesita conditii climatice speciale. In functie de nevoile clientului, pot fi de mai multe tipuri, de la structuri de baza pentru protejarea culturii, pana la instalatii sofisticate pentru culturi cu randament ridicat. In plus, toate modelele noastre permit extensii ulterioare, atat laterale cat si frontale prin adaugarea de noi structuri fara dezasamblarea celor pre-existente.

Prin Reprezentanta in Romania ADVISO TRADING va oferim consultanta specializata pentru a putea alege conform specificitatii locatiei si culturii dvs. cea mai potrivita structura, tip de acoperire (folie, sticla, policarbonat) functie de cerintele dvs specifice legate de incarcarea pe mp de structura datorata zapezii si culturii si de rezistenta la vanturi puternice.

Dupa definitivarea proiectului comanda dvs va fi executata in Spania in uzina noastra specializata si montata pe locatia stabilita de catre dumneavoastra impreuna cu specialistii nostri prin imbinari rigide (fara puncte de sudura ceea ce ar duce la corodarea structurilor)

Structurile noastre au la baza calcule statistice si de rezistenta efectuate pe calculator, permitand instalarea de diverse echipamente si suportand sarcina aparuta ca urmare a incarcaturii datorate culturilor sustinute de structura.
Montajul se desfasoara rapid si fara sudura. De asemenea, zincarea la cald protejeaza elementele de structura contra oxidarii datorate umiditatii atmosferice.
Sistemul de ventilatie poate fi instalat atat pe acoperis, cat si lateral si frontal, cu deschidere manuala sau automata.
Modelele noastre permit utilizarea atat a acoperisurilor flexibile (folie de plastic, plase pentru umbritre plase monofi lament ...) cat si rigide (PVC, foi metalice, policarbonat etc.).
Se poate folosi si sticla pentru modelul PW, cat si pentru partile verticale ale modelului P8.

In link-ul de mai jos puteti deschide sau descarca fisierul pdf pentru cererea de oferta. Dupa completare salvati acest fisier pe computerul dvs. cu numele Cerere oferta ININSA -numele dvs.-.doc sau .pdf si trimiteti-l ca atasament pe adresa de mail office@adviso.ro.

 

Produse


Web Design Bucuresti