Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Sere si accesorii

SERE SI SOLARII ININSA

1

Inca de la inceputurile noastre, in 1983, sub conducerea unor tehnicieni cu peste 30 ani de experienta in sector, ne-am specializat in fabricarea de diverse structuri pentru sere destinate productiei intensive din domeniul horticol, atat ornamental cat si comestibil.
Suntem o echipa agila si cu calificare superioara, oferim clientilor nostri din toata lumea posibilitatea de a-si rentabiliza la maxim culturile.
ININSA, in calitate de marca de referinta din domeniul constructiei de sere, este constienta de faptul ca fiecare client isi are particularitatile sale. De aceea, pentru proiectarea, construirea si instalarea serelor sale foloseste materii prime de cea mai buna calitate si aplica cele mai avansate tehnologii.

mai multe detalii

 

FOLIE PENTRU SOLAR PLASTIKA KRITIS

Principalul producator de folie de polietilena din Grecia. Foliile de solarii produse de PLASTIKA KRITIS sunt deosebit de rezistente, fiind fabricate din 3 straturi, prin coextrudare.

Datorita stabilizatorilor UV, foliile de solarii au o durata lunga de utilizare.

Experienta si seriozitatea in alegerea materiilor prime ale firmei PLASTIKA KRITIS, conditiile de procesare si urmarirea controlului de calitate ale produselor, determina realizarea unor folii cu o excelenta rezistenta mecanica.

O noua generatie de folii super-rezistente a fost introdusa in productie in ultimii ani, folosind polimeri cu legaturi puternice. Aceste folii confera o siguranta marita in regiuni cu vanturi puternice, sau o reducere a costurilor, putand fi produse la grosimi mai mici decat cele traditionale dar cel putin cu aceeasi rezistenta. Clientii nostri pot confirma : folia UV 2150 garantata pentru 2 sezoane se gaseste deja pentru al 7 lea an pe solar. Folia TUV 3750 este garantata de producator 4 ani iar noi va asiguram ca toate beneficiile acestei folii vor fi in folosul dvs, pentru minim 7-8 ani.

mai multe detalii

 

FOLIE PENTRU SERE SI SOLARII  SOLPLAST - SPANIA

 

 


Web Design Bucuresti