Biostimulatori si fertilizanti
Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Fertilizanti N-P-K . Microelemente chelatete pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile FARM GARDEN TURF


Revitalize

Biostimulator pentru gazon si revitalizant de sol

COMPOZITIE:

  • Azot total (N) 2,0% - din care
    • azot organic - 2,0%.
  • Hidroxid de Potasiu (K2O) solubil in apa - 4,0%
  • Substanta organica - 22,0%
  • Proteine, peptide, aminoacizi - 5,0%
  • Polizaharide - 5,0%
  • Acizi humici - 1,0%

 

MOD DE FOLOSIRE:

Activator al sistemului sol/planta

Este un biostimulator destinat aplicarii la sol ce contine aminoacizi, vitamine, polizaharide, extract de yucca ┼či acizi organici. Produsul reface si creste activitatea microorganismelor din sol, asigura gazonului energia de a rezista stresului extern. Microorganismele din sol actioneaza asupra produselor ce contin nutrienti, asigurand o disponibilizare graduala si indelungata a azotului pentru gazon.

Combinatia de produse care se gasesc in REVITALIZE, rezolva problemele datorate salinitatii solului, activand microorganismele raspunzatoare de "compostarea" materialelor organice, asigurand de asemenea extracte de plante esentiale in dezvoltarea unui gazon sanatos si puternic.

Produsul este indispensabil pentru refacerea suprafetelor de gazon care sunt supuse diferitelor conditii de stres (in special terenuri de sport).

 

MOD DE INTREBUINTARE:

Refacerea gazonului deteriorat:

1-1,5L/1000 mp la 7-14 zile in perioada de sezon

Intretinere

0,7 L/1000 mp la interval de 2 saptamani, in sezon.

Produsul se aplica prin pulverizare cu un volum suficient de apa (60-80 L/1000 mp); dupa tratament se iriga pentru a permite produsului sa ajunga in sol.

 

AMBALARE:

REVITALIZE este ambalat la sticla de 1lt.

 


Web Design Bucuresti