Biostimulatori si fertilizanti
Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Fertilizanti N-P-K . Microelemente chelatete pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile FARM GARDEN TURF


Renova

Biostimulator cu aminoacizi vegetali pentru gazon.

COMPOZITIE:

  • Azot total (N) 4,5% - din care
    • azot organic - 4,5%.
  • Hidroxid de Potasiu (K2O) solubil in apa - 2,0%
  • Amino acizi - 28,0%
  • Carbon organic (C) de origine biologica - 15,0%

 

MOD DE FOLOSIRE:

RENOVA este un biostimulator lichid pentru aplicare foliara, formulat special pentru a imbunatati calitatea si vigoarea gazonului si a plantelor ornamentale. RENOVA contine aminoacizi selectionati si alti compusi naturali din plante, obtinunuti prin extractie din matrice vegetala prin hidroliza enzimatica. RENOVA este o solutie concentrata, continand potasiu si azot intr-o formulare foarte solubila si mobila. Aplicarea de RENOVA a demonstrat o crestere accelerata si o imbunatatire a calitatii gazonului si a plantelor ornamentale. Renova este un supliment nutritiv pentru programele de fertilizare de baza, fiind o sursa mai rapida si mai eficienta de azot.

 

MOD DE INTREBUINTARE:

Folosit ca agent de transport pentru alte substante:

Dupa necesitati, tank mix: 0,5 L/1000 mp

Aplicare pentru traversarea perioadelor de stres:

Aplicare la 2 saptamani: 1,5 L/1000 mp

 

RENOVA se va aplica prin pulverizare foliara. Dupa aplicare, se iriga nu mai mult de 2 minute, pentru a reduce evaporarea picaturilor de produs din solutia aplicata. Se folosesc maximum 50-80 L/1000 mp.

 

AMBALARE:

RENOVA este ambalat la sticla de 1lt.


Web Design Bucuresti