PULSFOG generatori de aerosoli
Generatoarele de ceata calda sau rece pulsFOG Dr. Stahl & Sohn - Germania. Aplicari in sere, silvicultura, igiena publica, vaccinare cu aerosoli Foggere termice PULSFOG Foggere reci PULSFOG
Autentificare
cont nou recupereaza parola


PULSFOG generatori de aerosoli

FOGGERE TERMICE PULSFOG

 

Dr.Stahl & Sohn - Germania, sunt cunoscute in intreaga lume, prin performanta si fiabilitate. Datorita inovatiilor aduse in permanenta, fogger- ele pulsFOG sunt mereu in avangarda tehnologiei de aplicare a tratamentelor pentru igiena publica, protectia animalelor sau culturilor prin aerosoli. Gama larga de modele comercializate (generatoare de ceata calda sau rece, portabile sau stationare), raspunde celor mai diverse si pretentioase utilizari. Toti partenerii nostri : principalele firme de dezinsectie din tara, directiile silvice judetene, directiile de sanatate publica judetene, precum si, marii sau micii cultivatori de legume sau flori in spatii protejate (sere si solarii) apreciaza eficienta si fiabilitatea acestor aparate.

mai multe detalii

 

 

FOGGERE RECI - ELECTRICE PULSFOG

 

 

 

 

mai multe detalii

 

 

MASTI DE PROTECTIE INTEGRALE - SPRING PROTEZIONE

1Noua gama de echipamente de protectie in tratamentele fitosanitare si igiena publica, cu casca integrala, reprezinta sisteme complete de protectie, cu baterii de 3 filtre, acumulator cu independenta 7 ore, comode, usoare, confortabile, ergonomice si fiabile. Echipamentele sunt conforme cu normele UE de siguranta tratamente cu produse toxice. Accesati sectiunea Produse Spring Protezione pentru a afla mai multe despre caracteristicile aparatelor.

Parcurgeti sesiunea de utilizator autentificat pentru a putea descarca fisiere utile, carti tehnice ale aparatelor, fise tehnice ale produselor pentru o consultare ulterioara.

 

mai multe detalii

 

 

 


Produsele noastre
Biostimulatori si fertilizanti PULSFOG generatori de aerosoli

SC ADVISO TRADING SRL

CUI: RO 9051849
REGISTRUL COMERTULUI
J40/10808/1996
CAPITAL SOCIAL : 10000 RON
SEDIUL SOCIAL:
Str. Raul Doamnei 3-5
Sector 6, Bucuresti
PUNCT DE LUCRU:
Bd. Eroii Sanitari 16
050474 Sector 5, Bucuresti

Web Design Bucuresti