Biostimulatori si fertilizanti
Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Fertilizanti N-P-K . Microelemente chelatete pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile FARM GARDEN TURF


One microgranular

FERTILIZANT solubil organo-mineral NPK 12-5-10 cu fier (Fe).

 

COMPOZITIE:

  • Azot total (N) - 12%, din care:
    • Azot amoniacal (N) - 1,0%;
    • Azot ureic (N) - 11,0%;
  • Fosfor total (P2O5) - 5,0%;
  • Potasiu (K2O) - 10,0%;
  • Fier (Fe) solubil chelat EDTA - 2,0%.

 

MOD DE FOLOSIRE:

Produs unic pentru nutritie totala a tuturor plantelor, cu o formulare prietenoasa si solubilitate ridicata. ONE este produsul ideal pentru toti cei care vor o dezvoltare exploziva a florilor si a  foliajului Ideal pentru folosirea la plantele de apartament, pentru cele taiate sau din ghiveci si jardiniere, din gradina, pentru micile straturi de zarzavaturi chiar si gazon, atat pentru plantele ornamentale prin frunze, flori sau fructe, cactusi, orhidee sau bonsai, precum si pentru plantele acidofile, pentru rasaduri sau plante mature, indiferent de sezon.

Produs microgranulat pentru nutritia completa a tuturor plantelor. Ideal pentru toti cei care isi doresc o dezvoltare exploziva a frunzelor si florilor, atat pentru plantele de apartament cat si cele de afara. Formularea microgranulata permite o aplicare usoara si uniforma.

 

MOD DE INTREBUINTARE:

  1. CULTURI DE EXTERIOR: 50 gr la 1mp.
  2. PLANTE DE INTERIOR: 3 gr la fiecare ghiveci (circa 10 cm diametru).

Se va repeta la 20 zile.

 

AMBALARE:

ONE MICROGRANULAR este ambalat in cutie de 1kg si sac de 4kg.


Web Design Bucuresti