Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Mese de cultivare

Mesele pentru cultivare si expozitie de fabricatie proprie reprezinta raspunsul eficient la cererile venite din partea a diferite colective profesionale, cum sunt profesionostii din rasadnite, pepiniere ornamentale si centre de gradinarit.
Mesele sunt alcatuite din structuri galvanizate la cald cu asamblare extrem de usoara fiind suficienta o cheie conventionala.
Tipurile diferite de mese permit alegerea modelului cel mai potrivit destmasa fixainatiei.

Mesele fixe ofera o inaltime de lucru ideala pentru a se obtine o productie si o efi cienta maxime.
Sunt ideale pentru prezentari si expozitii in centre de gradinarit si hipermarketuri de specialitate.

Mesele mobile, atat cu dimensiuni standard cat si speciale, au masa mobilaproprietatea ca distributia lor poate fi adaptata la dimensiunile serei. Reprezinta cea mai buna alegere pentru folosirea optima a spatiului disponibil si obtinerea maximei fl exibilitati in serele de productie.

Mesele transportabile, cu dimensiuni standard si speciale, permit, in afara adaptarii maxime la dimensiunile instalatiei, administrarea logmasa transportabilaisticii intre sere, umbrare si exterioare, cu ajutorul unei structuri de trenuri.
Reprezinta cea mai buna alegere pentru gestionarea si logistica productiei in pepiniere.

Diferitele posibilitati pentru tavi, cum sunt plasa, polistiren expandat si polistiren antisoc (HIPS), permit adaptarea bazei banchetelor noastre atat la cerintele de cultivare cat si la cele tehnice. Un nivel ridicat de aerisire, irigarea prin inundare, sistemul de recirculare a apei si incalzirea sunt unele din campurile de aplicare ale meselor transportabile.

Mesele fixe pentru expunerea produselor in piete de desfacere sunt gata de fixare pe podea cu ancore sau suruburi. Pot fi livrate de asemenea cu roti pentru o distributie dinamica in centrul de vanzare.

masa speciala

 


Web Design Bucuresti