Despre noi

SC ADVISO TRADING SRL este o societate cu capital 100% privat infiintata in 1996, cu obiect principal de activitate importul si distributia de produse destinate in principal agriculturii.

Avand ca filosofie promovarea de noi tehnologii pentru o agricultura moderna bazata pe produse noi, ecologice si de inalt randament, compania a reusit ca in decursul anilor sa se impuna pe piata cu o gama de produse care raspunde celor mai exigente cerinte ale Uniunii Europene.

ADVISO TRADING este importator si distribuitor exclusiv pentru Romania al firmelor

pulsFOG dr. Stahl&Sohn GmbH GERMANIA generatoare de aerosoli pentru tratamente fitosanitate, dezinsectii, deratizari;

Cerexagri-UPL unul din producatorii cei mai importanti in piata de Produse de Protectia Plantelor "comodities" pe plan mondial. Fungicide pe bza de mancozeb, sulf, cupru sau amestecuri, erbicide omologte pentru culturi de cartof, sfecla de zahar sau rapita, etc. Unele produse din gama CerexAgri-UPL sunt autorizatr pentru utilizare în agricultura biologica.

Impreună cu echipa de cercetare de Agchem PTY, Adviso dezvoltă noi produse din gama de biostimulatori și fertilizanti în rețete complexe cu rezultate extraordinare în prevenirea și combaterea carențelor de microelemente, dezvoltarea sistemului radicular și creșterea uniformă a fructului

PLASTIKA KRITIS GRECIA folie pentru solarii, coextrudata in trei straturi cu timp indelungat de folosinta .

SPRING PROTEZZIONE ITALIA pentru echipamente de protectie a operatorilor in tratamente fitosanitare si de igiena publica (casti integrale cu baterie de filtre, masti de gaze, etc);

Produsele acestor companii de renume din Europa sunt bine promovate si sustinute de catre echipa ADVISO TRADING.

 

 

MAGAZIN DE PREZENTARE ADVISO TRADING

poza magazin

Incepand cu 15.03.2010 Adviso Trading a deschis magazinul propriu de prezentare situat in Bucuresti, Str. Drumul Cooperativei nr. 75B (din prelungirea Ghencea) unde puteti achizitiona si en detail toate produsele firmei si beneficiati de consultanta gratuita legata de acestea.

Toate produsele firmei se gasesc ambalate si pentru micii fermieri in doze recomandate pentru 10-20 sau 100 l solutie, pentru aplicarea tratamentelor pentru suprafete mici. Puteti consulta schemele de fertilizare si tratamente fitosanitare afisate. De asemenea, pentru producatorii de legume si flori in solarii oferim folie KRITIFIL - GRECIA cu durata medie de viata de 2-6 ani, in latimi de 10, 12 sau 16 m cu vanzare la metru liniar. Pentru aplicarea tratamentelor va oferim o gama completa de pompe de stropit OSATU-SPANIA de volume intre 5-20 l, cu garantie de 36 luni acordata de producator si seturile de piese de schimb aferente.

Puteti consulta catalogul PULSFOG-GERMANIA pentru achizitionarea celor mai performante generatoare de aerosoli pentru aplicarea tratamentelor in horticultura sau igiena publica sau catalogul ININSA-SPANIA in cazul in care doriti sa investiti in construirea unei sere noi profesionale, din folie EVA, sticla sau policarbonat.


Pentru orice relatii suplimentare suplimentare apelati : 021 4 400 600


Web Design Bucuresti