Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Controlul climei

73

Tablourile noastre pentru controlul climei sunt dotate cu centrul de comanda ININSACLIM necesar controlului si gestionarii echipamentelor ce regleaza atmosfera din sera.

Sistemele de incalzire cu apa si aer, contribuie la crearea ambientului optim pentru culturile cu exigente ridicate de clima.

Sistemul cu tavan dublu din folie, care se mentine umflat cu ajutorul a catorva ventilatoare de dimensiuni reduse, reduce coeficientul de transmitere a caldurii in exterior, permitand economii considerabile. Acest sistem controleaza, de asemenea, efectul de picurare prin condensare pe cultura.

 

 

Dispunem de cele mai bune accesorii, precum si de cele mai bune ecrane termice aluminizate si alte materiale de umbrire, rulouri laterale, etc. Fabricam componentele de structura sau suport impreuna, utilizand cel mai fi abil sistem de tractiune - adica cu cremaliere prelungite cu tuburi de otel - Sistemul de racire determina o reducere semnificativa de temperatura in sera, pe timpul verilor calduroase. care poate fi motorizat si automatizat printemporizator, senzor de radiatii, etc. Acest sistem se bazeaza pe trei componente: panouri de umidificare, plase de umbrire, si ventilatoare de aerisire de mare putere.

statie meteo

tavan umflat

 

incalzire

 

 

 


Web Design Bucuresti