Sere si accesorii
ININSA Spania. Sere complete. Structuri, instalatii de incalzire, instalatii de irigare prin picatura, ecrane termice si de umbrire, mese de cultivare. Proiecte complete integrate Sere si solarii ININSA Folie pentru solar PLASTIKA KRITIS Folie pentru sere si solarii SOLPLAST SPANIA


Centre de gradina

Ininsa va pune la dispozitie 'Programul Garden Center', care consta din crearea unei structuri care imbina tehnicile aplicate in culturile de plante ornamentale cu dotarea completa cu elemente apartinand echipamentului comercial.

cgmic

 

 Programul include de la solutii standard, pana la cele mai inovatoare si moderne constructii cu acoperis de metal sau sticla. De la redesenarea structurilor existente pana la proiectarea de noi instalatii.

Aceste structuri au la baza modelul PW, combinat cu modelul P8 si modelul T cu acoperis plat, care prin aplicarea modifi carilor necesare reusesc sa creeze o atmosfera speciala in spatiile comerciale care nu numai ca dispun de un spatiu adecvat pentru ingrijirea plantelor, dar se si reconstruieste un cadru comercial optim pentru clienti.

Dimensiunile standard ale modelului PW sunt 9,60, 12,80 si 15 metri latime si multipli de 4 metri pentru lungime. Este posibila realizarea de structuri particularizate, in functie de nevoile fiecarui client.

centru model

 

cgm

 

 


Web Design Bucuresti