Biostimulatori si fertilizanti
Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Fertilizanti N-P-K . Microelemente chelatete pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile FARM GARDEN TURF


Biostimulatori si ferilizanti

Biostimulatori - extracte de alge marine Ascophillum nodosum, Eklonia Maxima. Nutrienti N-P-K . Microelemente chelatate pentru prevenirea si tratarea carentelor de nutritie. Planuri complete de fertilizare pentru toate culturile.

Farm

Incepand cu luna ianuarie 2012, introducem in piata o noua gama de biostimulatori si nutrienti vegetali - Bionatura - ce contine produse pe baza de extracte vegetale de Macrocystis, Ascophyllum, Sargassum, special imbunatatite cu microelemente chelatate, pentru a raspunde necesitatilor specifice ale culturilor din Romania.

 

Agchem Pty este compania lider de piata in Africa de Sud in producerea de biostimulatori si extracte vegetale din alge marine Eklonia Maxima. Produce pentru Adviso Trading o gama personalizata de produse pentru nutritia vegetala adaptata cerintelor nutritionale ale culturilor si caracteristicilor pedologice din tara noastra. Produsele sunt special formulate pentru a corespunde cerintelor Uniunii Europene pentru categoria EC Fertilizer 2003/2003 si sunt de asemenea utilizate in agricultura ecologica asa cum prevede Regulamentul 834/2007.

 

mai multe detalii

Garden

ONE - unicul nutrient pe care plantele noastre il doresc

1


.

 

 

 

 

 

 

mai multe detalii

Gazon

Pentru gazon va punem la dispozitie o gama speciala de biostimulatori (Renova, Revitalize, Dfence) si fertilizanti cu eliberare controlata de azot (Actiwin) sau cu efect imediat (Trainer).

Vizitati sectiunea Gazon pentru a afla mai multe despre produse, compozitie, doze de aplicare.

Parcurgeti sesiunea de utilizator autentificat pentru a putea descarca fisiere utile, carti tehnice ale aparatelor, fise tehnice ale produselor pentru o consultare ulterioara.

 

mai multe detalii

 


Web Design Bucuresti